15 juni 2015
19:00

Delsbo IF

Referat: Njutångers IF Fotboll - Delsbo IF

Loket drog vidare mot hemmastation där ett taggat Delsbo väntade på perrongen och att det skulle bli en jämn batalj hade nog dom flesta redan räknat ut, vi var hyfsat mä under första 45 där chanser gick åt båda håll men det kändes lite oroligt i kistbotten och den magkänslan skulle visa sig vabefogad då Delsbos List ger gästerna ledningen med 0-1 som också blir halvtids resultat... Nää Dä här brunkolet duger inte för det var lite hängande nackar som gick in till dressinen..
Inte vet jag va stinsen Terneborg sa under paus men loket liksom slet sig från lokstallet och vips efter bara en minut in i andra akten så blir Elin Å nedriven innanför straffområdet och kliver själv fram till punkten och sätter snyggt in kvitteringen för att bara 5 min senare efter en snygg framspelning från Kattis vända underläge 0-1 till ledning med 2-1.. Det var liksom en annan hets i ugnen nu och när Elin fullbordar ett äkta hattrick genom en elegant chipp (fast den elegantaste låg på kvavtjärsv.3) över målvakten till 3-1 iden 68 min så kändes det som att spiken var slagen..Men men.. Stintornas måltjuv Carro A tar tillvara på en snedstuds eller vindpust framför Tesso och sätter 3-2 med 20 lååånga minuter kvar.. Visst.. vi hade också lägen att punktera matchen men Delsbo gick på högoktanigt på slutet och personalen i hjärtklaffarna gick på knäna på slutet.. Men tjejerna gör en heroisk insats och sjätte fullpoängaren av sju denna säsong stannar i dressinen.. Imponerande..
Dock skall smolk delas ut till stinsarna som lämnade/glömde en på bänken hela denna resa och som skall utredas OCH aldrig mer hända.. Detta gör ont i bröst trakten.. Och det vet jag av egen erfarenhet från aktivt spelande.. Men detta skall vi rensa bort snarst ..
Godnatt.. eller god morgon ser jag att visarna visar.. Skall nu sussa lite med både ett leende på läpparna och den där otäcka klumpen i magen..